Geslaagde Drive thru diploma uitreiking Leijgraaf

VEGHEL - Ruim 1.500 studenten krijgen een dezer dagen hét felbegeerde papiertje. Van maandag 5 juli tot en met donderdag 15 juli worden op de verschillende locaties van De Leijgraaf de diploma’s uitgereikt. Binnen de coronamaatregelen zijn per locatie verschillende initiatieven opgetuigd.

Drive-thru

In Veghel kregen de studenten een heuse drive-thru. Het geslaagde concept van vorig schooljaar wordt herhaald: een heuse drive-thru op het schoolplein van de Muntelaar. Vanuit de auto gaan de geslaagde studenten, samen met ouders en/of vrienden, op weg naar het laatste stukje van hun opleiding: het ondertekenen van het diploma. Tussendoor passeren studenten diverse checkpoints waar hen een leuke verrassing te wachten staat.

Trots

De Leijgraaf is enorm trots op de geslaagde studenten. “In een bewogen schooljaar hebben onze studenten laten zien dat zij hun verantwoordelijkheid nemen en klaar zijn om onze regio te versterken met hun vaardigheden,” aldus Hans de Jong, regiodirecteur Meierijstad, Uden & Bedrijfsopleidingen.