Gèr Gespeuld brengt ‘Een koekje van eigen deeg’ op de planken

Kaartverkoop start zaterdag 25 november

BOERDONK - Toneelvereniging Gèr Gespeuld uit Boerdonk start zaterdag 25 november met de kaartverkoop van hun nieuwe klucht ‘Een Koekje van eigen deeg’.
Gèr Gespeuld brengt ‘Een koekje van eigen deeg’ op de planken
Fotograaf: Gèr Gespeuld

Klucht
Het toneelstuk speelt in een koekjesfabriek en is een lucht die bol staat van komische situaties. In de koekjesfabriek regeert een corrupte directeur die ook nog eens een rokkenjager is. Hij is gehuwd met een echte kakmadam en samen hebben ze een lieve dochter. Hij heeft ook een niet al te slimme secretaresse. De vijf personeelsleden in de productie moeten hard werken en worden op de huid gezeten door een slijmerige productieleider. Dan is er nog een niet slimme, luie teamleider en als er dan ook nog een vreemd stel op de proppen komt die snode plannen heeft zijn de rapen gaar. Gelukkig is er nog een slimme schoonmaakster waardoor alles weer anders wordt dan het lijkt. Kortom: chaos, humor, onverwachte toestanden.

De voorstellingen zijn gepland op 26, 27, 28 en 31 januari en 2 en 3 februari 2024. De kaartverkoop start op zaterdag 25 november in Den Hazenpot in Boerdonk om 10.00 uur. Zijn er na deze persoonlijke verkoop nog kaartjes over dan mogen die telefonisch worden besteld bij de familie Vogels op telefoonnummer 0492-366516.
Meer informatie is te vinden op www.gergespeuld.nl of op de Facebookpagina van Gèr Gespeuld.