Gemeente Meierijstad organiseert activiteiten voor de jeugd tijdens zomervakantie

MEIERIJSTAD – De gemeente Meierijstad organiseert tijdens de gehele zomervakantie allerlei sportieve en creatieve activiteiten voor de jeugdige inwoners binnen de gemeente. Het doel is om de kinderen te laten sporten, leren, elkaar ontmoeten en vooral plezier te beleven met z’n allen.

De gemeente doet in een persbericht een greep uit het aanbod van de activiteiten. Zo staat er Archery Tag en een spelletjesmiddag op het programma. Daarnaast kan de jeugd een crossfit bootcamp volgen, zijn er voetbaltoernooitjes en worden yogalessen gegeven. Naast sport en beweging is er ook ruimte voor kinderen die meer met kunst hebben. Zo is er een kunstroute bij het Raadhuis in Schijndel, een doe-tocht bij het Jan Heestershuis en organiseert Natuurtuin ’t Bundertje allerlei activiteiten.

Benieuwd naar wat er nog meer op het programma staat? Het volledige programma met dagen, tijden, voor welke leeftijden en locaties is terug te vinden op www.meierijstadbeweegt.nl/agenda/zomeractiviteiten-2024. Voor sommige activiteiten is aanmelden verplicht en de meeste activiteiten zijn gratis.