Gemeente Meierijstad deelt speciaal vierdaagse-shirt uit aan deelnemers (video)

SCHIJNDEL – De gemeente Meierijstad deelt speciale shirt uit aan inwoners die meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Hiermee wil de gemeente deze wandelaars een extra steuntje in de rug geven. Het eerste uitdeelmoment was donderdagochtend in het RAADhuis in Schijndel, waar ook wethouder Johan van Gerwen aanwezig was.

De Nijmeegse Vierdaagse vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 juli. Net als eerdere jaren, zal de gemeente aanwezig zijn op de laatste dag van de wandeltocht, traditiegetrouw langs de weg in Malden. Het uitdelen van de shirts is dus een extra steuntje in de rug voor de Meierijstadse sportievelingen.

Donderdagochtend konden mensen dus naar Schijndel komen om het shirt op te halen. Later volgen er nog twee uitdeelochtenden. Op maandag 3 juni kunnen de wandelaars tussen 9:00 en 11:00 uur terecht in het gemeentehuis in Veghel. Op dinsdag 11 juni is er een uitdeelmoment in het bestuurscentrum in Sint-Oedenrode, tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Het enige wat wandelaars moeten meenemen is een inschrijfbewijs.