Franse chansons en blues in de Afzakkerij

VEGHEL – In de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is het volop zomer. In de serie Afzakkereisjes staat donderdagavond 23 juli Frankrijk centraal. Wie niet op vakantie gaat kan daar vanaf 20.30 uur de Franse sfeer opsnuiven.

Die sfeer wordt niet alleen gemaakt met hapjes en drankjes maar ook door de Nijmeegse troubadour Anouk Ballins, die al op jonge leeftijd geraakt werd door Franse chansons en die in de Afzakkerij laat klinken.

The Destination Bluesband

Zondagmiddag 26 juli treedt The Destination Bluesband op in de Afzakkerij. Dat optreden begint om 15.00 uur. In verband met de coronamaatregelen is er ruimte voor 100 zittende bezoekers. De zaal is open vanaf 12.00 uur.

De uit Den Bosch afkomstige Destination Bluesband is groep enthousiaste liefhebbers van blues/rockmuziek. De bandleden zijn beïnvloed door legendes als Cream, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Robin Trower, Brainbox, Joe Bonamassa. Het repertoire bestaat uit nummers vanonder anderen Jethro Tull, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimmi Hendrix, Jeff Healy, ZZ top, JJ Cale, The Cream, Gary Moore en BB King.

Destination Bluesband