Foodstock wijzigt festivalterrein vanwege wateroverlast (video)

VEGHEL - Dit weekend staat foodtruck-festival foodstock op het programma in het Julianapark in Veghel, maar er is één probleempje; het park staat voor een groot gedeelte onder water. Maar ondanks deze wateroverlast heeft organisator Ruben Spijkerman goed nieuws voor de foodtruck-liefhebbers.

“Foodstock gaat gewoon door”, vertelt hij. “We hebben met de gemeente contact gehad over de wateroverlast, en besloten om het terrein een beetje om te gooien, zodat we gewoon het festival kunnen houden”. Dat houdt volgens Spijkerman in dat niet alle foodtrucks tegelijkertijd op het terrein staan, maar dat er een tijdsschema is gemaakt. Ook worden andere gedeeltes van het park voller gezet dan het veld waar het oorspronkelijk plaats zou vinden.

Fabriek Magnifique
Over een maand vindt in het park natuurlijk ook festival Fabriek Magnifique plaats in het park. De organisatie daarvan liet weten dat het gewoon door zal gaan. Ook laten ze weten dat ze op de hoogte zijn van de wateroverlast, maar nog niet precies weten wat ze daaraan gaan doen.

Foodstock is van 7 tot en met 9 juni in het Julianapark.