Fluisterboot Veghel vaart weer (video)

VEGHEL - Stap op de Markt in Veghel aan boord van de fluisterboot. Laat je meevoeren over de Aa, langs de groene Aa-Broeken. De schipper deelt onderweg verhalen die in het landschap verborgen liggen.

Enkel of retour
Na een tocht van circa 40 minuten arriveert de boot bij het historische landgoed Zwanenburg. Kies je voor een retourvaart, dan ben je binnen twee uur weer terug op de Veghelse Markt. Tijdens een retourvaart ga je bij de stuw bij Zwanenburg even van boord voor een korte wandeling.

Combineren
De vaartocht combineren met een bezoek aan de Kilsdonkse Molen? Kies dan voor een enkele vaart. Vanaf de aanlegsteiger bij het landgoed is het een kwartier lopen naar de molen. Vanaf de Kilsdonkse Molen wandel je in ongeveer een uur weer terug naar de Veghelse Markt, via een mooie route door de groene Aa-Broeken.

Boeken
Afvaart vanaf de steiger op de Markt in Veghel is om 10.00 uur of 13.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Vooraf online een ticket boeken is noodzakelijk. Beschikbare vaardagen en -tijden voor de komende periode vind je hieronder. Het vaarseizoen loopt t/m 29 september 2024.

Let op
• Honden zijn niet toegestaan aan boord.
• De fluisterboot is niet toegankelijk voor wandelwagens, rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn.
• Het liefst dragen kinderen in de boot een reddingsvest. Die zijn aan boord beschikbaar.
• Afmelden kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang
Lees meer over de fluisterboot op www.fluisterbootveghel.nl.
Eventuele vragen mail je naar: fluisterboot@nobb.nl