Fight Cancer Night zoekt nog 2 kandidaten

BOERDONK – Er is veel belangstelling onder deelnemers voor de 5e editie Fight Cancer Night op 26 augustus in Boerdonk. De organisatie laat weten dat nog plek is voor maximaal 2 deelnemers. Inmiddels hebben zich al deelnemers uit onder andere Uden, Schijndel, Boekel, Veghel, Erp & Boerdonk aangemeld.

 

De Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of een afgevaardigde namens een bedrijf, samen strijden tegen kanker. Net als de laatste jaren is ook in 2023 gekozen voor Kika en Fight Cancer. Persoonlijke actiepagina’s worden na de eerste training aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.

 

Twee van hetzelfde geslacht
Het deelnemersveld bestaat nu uit 4 vrouwen en 10 mannen. Daarmee gaat de Fight Cancer Night 2023 sowieso door. Toch zou er ook nog plek kunnen zijn voor nog 2 deelnemers. Wel van hetzelfde geslacht natuurlijk…. Mocht iemand nog interesse hebben, meld je dan snel aan. Voorwaarden zijn feitelijk: ondernemer of uitkomen namens een bedrijf én onderdeel willen zijn van een super gaaf traject naar een geweldige avond.

 

Waarom Kickboksen?
“De associatie met kickboksen is bewust gedaan”, zegt Antoon Donkers van de organisatie en vervolgt: “Niet alleen word je van de traningen enorm fit maar leef je met je mede-deelnemers ook toe naar een ultieme climax. De finale”. Op zaterdag 26 augustus 2023 staan de boksers tegen elkaar in de ring tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment en alles wat daarbij hoort. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. De laatste jaren was het een groot spektakel en dat gaat het dit jaar ook weer worden.

 

Trainingen
Deelnemers kunnen niet alleen meedoen aan alle gezamenlijke trainingen maar kunnen ook personal training krijgen. De start is in februari. Elke zondagochtend is er een gezamenlijke training bij Meliani Fight & Fitness in Veghel.

 

Meer info?
Check de website www.fightcancernight.nl. Daar staat alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Voor meer specifieke informatie stuur je een e-mail naar info@fightcancernight.nl