Fight Cancer Night Boerdonk

BOERDONK - De 4e editie van de Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 3 september a.s. in Boerdonk. Dit evenement waarbij ondernemers of afvaardigingen van bedrijven het tegen elkaar gaan opnemen in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker zal, in de open lucht plaatsvinden in Boerdonk. 

Maar liefst 16 sportievelingen doen hier aan mee en zijn al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Die avond vinden er dus 8 gevechten plaats in een echte boksring.
Afgelopen zondag kregen de boksers nog een lekkere afbeultraining van een heuse “drill instructor” van het korps commandotroepen. Een heerlijke training met een gezamenlijke “zwemoefening” aan het einde. Na afloop verzamelden ze zich in het Hart van Bourdonck. Daar werd de spanning opgebouwd en na een bemoedigend openingswoord van de organisatie werden de gevechten bekend gemaakt. 

Kaartverkoop
Tegelijkertijd is de kaartverkoop inmiddels gestart. Vanaf heden is het mogelijk om bij de boksers een ticket te kopen om aanwezig te zijn bij de grote finale op zaterdag 3 september. Dit belooft ook een echt spektakel te worden met letterlijk alles er op en eraan. Ophitsende opkomstmuziek, een lichtspektakel ondersteund met vuur, rondemissen etc. etc. Genoeg te zien om er bij te zijn!

Live Stream
Voor mensen die op vakantie zijn of toch liever thuis alles willen bekijken is ook een oplossing bedacht., want er wordt een live-stream van het evenement verzorgd. Tickets voor de live stream van de avond zijn binnenkort ook via de website verkrijgbaar. 
En op die website is ook te zien wie tegen wie gaat vechten in september.