Feestweek 1e lustrum Pieter Brueghelhuis

VEGHEL – Het Pieter BrueghelHuis aan de Middegaal in Veghel bestaat 5 jaar. Dat willen ze weten ook en daarom is er een feestweek samengesteld voor iedereen die daaraan wil meedoen. Want volgens bestuursvoorzitter Gerry Hurkens biedt het programma alle gelegenheid om een keer de stap over de drempel te zetten en met het PBH kennis te maken.

Gerry staat zondag 15 mei om 13.30 uur zelf aan de opening van de feestweek. De tasjes van de Pieter Brueghel-quiz kunnen worden afgehaald en er zijn bubbels en bonbons. Tijdens het Open Huis van die zondag heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de diverse activiteiten. Er is onder andere een expositie van het Atelier Bijzonder Ontmoeten en als je wilt schilder je zelf mee.

Lagerhuis: Blik op Geluk
Maandag 16 mei is er een natuurlunch met aansluitend een wandeling in de omgeving van het PBH of wandel je mee met natuurcoach Jeannette Kraij. Dinsdag staat er een 3-gangenmenu op het programma, op woensdag is er een pannenkoekenfeest en oud-hollandse spelen. Donderdag 19 mei staat tussen 10.30 en 11.30 uur in het teken van Pieter BrueghelHuis Vitaal waarbij men kan kennismaken met de beweegactiviteiten. Van 15.30 tot 19.00 uur wordt een symposium gehouden met als onderwerp ‘Blik op Geluk’. Een Lagerhuisdebat met Hella van der Wijst.

Alle activiteiten tijdens de feestweek vind je terug op www.pieterbrueghelhuis.nl Daarbij staat ook vermeld of hieraan kosten zijn verbonden.