Feestband Dubent Veghel pakt uitdaging K3 op

VEGHEL – De Veghelse feestband Dubent heeft op een wel heel speciale manier de uitdaging van de Belgische meidengroep K3 opgepakt om een eigen versie te maken van de nieuwe versie die K3 gemaakt heeft van het bekende nummer 10.000 luchtballonnen.
Eind vorig jaar heeft K3 die nieuwe versie opgenomen met een professionele Big Band, UB2 Union.
“Alle muzikanten, koren, band, fanfares, zangers en andere muzikale talenten kunnen nu ook een eigen versie maken van 10.000 luchtballonnen en al die variaties kunnen vervolgens gedeeld worden met de hashtag #SamenK3. Met dit initiatief hoopt K3 de mensen thuis met elkaar te verbinden door middel van muziek”, zo meldt de Belgische meidengroep.

Studiodag
Zoiets hoef je natuurlijk niet twee keer te zeggen tegen de leden van Dùbent.
Na een flink aantal teamsvergaderingen, belletjes en veel app-verkeer werd een heuse studiodag op poten gezet. In tweetallen zijn vrijwel alle Dùbentleden op ‘derde kerstdag’ naar de studio afgereisd om daar hun partij in te spelen. Voor het combo-gedeelte (gitaar, basgitaar en toetsen) zijn bevriende muzikanten ingeschakeld. Zij hebben alles vanuit huis opgenomen en opgestuurd. Alles met één doel: gewoon weer eens lekker spelen in deze muzikaal saaie tijd. Dus, alle instrumenten werden even flink afgestoft, er werd thuis geoefend. Alles werd uit de kast getrokken om een mooi resultaat te realiseren.
De leden van Dùbent hebben enorm veel plezier beleefd aan het opnemen van de video’s en het inspelen van de partijen en ze zijn dan ook trots op het eindresultaat. Het eindresultaat is te zien op YouTube onder de titel: K3 ft. Dùbent - 10.000 luchtballonnen #SamenK3. K3 heeft inmiddel;s via Facebook laten weten dat ze de opname van Dubent zeer geslaagd vinden. Ën dat viunden wij ook”, aldus John Schellekens.

Tags