Familie Van Acht opent deuren boerderij en hart tijdens boerderijdagen

SINT-OEDENRODE – Op maandag 20 mei zijn de landelijke boerderijdag. De familie Van Acht uit Sint-Oedenrode opent tijdens deze dag haar koeienboerderij voor bezoekers. Daarnaast geeft het ook de ruimte aan Stichting Eigen Sleutel om mensen kennis te laten maken met het initiatief.
Fotograaf: Melkveebedrijf Van Acht

Bezoekers die nieuwsgierig zijn naar het reilen en zeilen op een melkveebedrijf kunnen op de boerderijdag niet alleen kennismaken met de koeienboerderij van de familie Van Acht, maar ook met toekomstige bewoners en ouders van dit unieke wooninitiatief voor jongvolwassenen met autisme in Sint-Oedenrode.

Wie na het zien van al dat noeste boerderijwerk hongerig wordt, kan bij een van de kraampjes van Stichting Eigen Sleutel een broodje hamburger, vlees en/of ijs kopen. De familie van Acht stelt hiervoor hun terrein, water en elektra gratis ter beschikking. De netto verkoopopbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Eigen Sleutel.

Mensen zijn welkom op het erf van de familie van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het adres van de familie is Sloef 4 in Sint-Oedenrode.