Expo cinderella’s op verzamelbeurs Eerde

Martin Brouwer uit Schijndel toont zondag zijn uitgebreide verzameling cinderella’s

EERDE – Op de verzamelbeurs in Eerde is komende zondag een bijzondere tentoonstelling te zien. Martin Brouwer uit Schijndel toont daar zijn uitgebreide verzameling cinderella’s. Dat zijn verzamelplaatjes die lijken op postzegels, maar niet door de post zijn uitgegeven. In de verzameling van Martin zitten zeker dertig soorten herdenkingszegels.

De tentoonstelling is onderdeel van de ruilbeurs van de afdeling Zuid-Nederland van ‘De Verzamelaar’. Die wordt zondag gehouden van 09.00 tot 12.00 uur in De Brink, Sint Antoniusplein 7 in Eerde.

Verzamelwoede
Op de verzamelbeurs in Eerde kan van alles geruild worden. Er zijn verzamelaars van diverse supermarktacties, ansichtkaarten, jokers, munten, postzegels, bidprentjes, lucifermerken, stripboeken, pins, theezakjes, markclips, sleutelhangers, sigarenbandjes, speelkaarten, telefoonkaarten, reclamepennen, winkelwagenmuntjes en nog veel meer.

Iedereen is welkom, vergeet niet je ruilmateriaal mee te brengen. De entree van de verzamelbeurs is € 1,50 voor volwassenen.

Voorbeeld van een cinderella, een herdenkingszegel zonder waarde