Erpse verdachte (59) van steekpartij Uden langer vast

UDEN – De 59-jarige uit Erp die verdacht wordt van het neersteken van zijn dochter blijft 14 dagen langer vastzitten. Inmiddels gaan er op internet ook beelden rond van de steekpartij, die op 11 juni aan de Kazernestraat in Uden plaatsvond. Dit wordt gemeld bij o.a. Brabants Dagblad.
De plek waar het voorval plaatsvond
Fotograaf: Fotograaf: Marco van den Broek (SQ Vision)

Op de heftige beelden is de steekpartij niet te zien, maar alles wat daarna is gebeurd wel. Het slachtoffer ligt op de grond en de 59-jarige man uit Erp staat ernaast met een groot mes. Even later komt de politie met getrokken wapens om de man te arresteren. Onze redactie heeft de beelden bekeken, maar publiceert deze vanwege de heftigheid niet.

De verdachte is voorgeleid bij de rechter-commissaris en die bepaalde dat de man niet op vrije voeten komt. Het Openbaar Ministerie verdenkt de man van poging tot moord danwel doodslag.

Het onderzoek naar het steekincident van 11 juni op de Kazernestraat is nog in volle gang. De vrouw ligt nog steeds in het ziekenhuis. Het vermoeden is nog steeds dat er een conflict was in de relationele sfeer maar dat moet het onderzoek verder aantonen.