Ellen ten Damme opent seizoen Blauwe Kei

VEGHEL – Ellen ten Damme opent het nieuwe seizoen van de Blauwe Kei. Het theater in Veghel heeft maandagmiddag de eerste namen van het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Ook cabaretière Sanne Wallis de Vries komt naar Veghel.

Ellen ten Damme komt op 10 september naar Veghel met haar intieme en persoonlijke voorstelling Allez-Hop. Danscollectief ISH (12 september) slaat een brug tussen klassieke kunstvormen en disciplines uit de straatcultuur.

Tijdens Goedemorgen Noordkade (13 september) laat zangeres Céline Janssen zien dat opera “hip, grappig, sexy en ontroerend” is.

Sanne Wallis de Vries (16 september) is te zien met een nieuw soloprogramma met stand-up comedy, zang én dans.

Muzikaal vuurwerk

Ook Ronald Snijders (18 september) komt met een nieuwe show, waarmee hij tien jaar in het theater viert. Slagwerkgroep Percossa (19 september) zorgt voor muzikaal vuurwerk in de theaterzaal.

Het hele theaterprogramma van De Blauwe Kei wordt op maandag 24 augustus bekend gemaakt en de kaartverkoop begint op donderdag 27 augustus. Voor de zes hierbij aangekondigde voorstellingen kan nu al besteld worden, omdat deze al vroeg in het seizoen te zien zijn.

Uitgebreide informatie op de website van de Blauwe Kei.

Ellen ten Damme