Elf deelnemers Postcode Loterij Boschweg verdelen 1 miljoen euro

SCHIJNDEL – Voor elf bewoners van de Boschweg in Schijndel die meespelen met de Postcode Loterij (5481 EE) is het jaar 2022 goed begonnen. Op deze postcode viel namelijk een prijs van 1 miljoen euro. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars onlangs met de cheques.

Vakantiehuis en camper
De elf deelnemers die nu meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar dit miljoen en winnen bedragen van 45.454 euro tot 227.272 euro. Dit is afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. Zo verraste Quinty Trustfull op een adres aan de Boschweg Sjon en Carla met een cheque van 90.909 euro. Volgens de postcode-organisatie dit dit bekend maakte hebben zij in ieder geval één wens: Een leuk vakantiehuis in Spanje. Twee andere bewoners, Marcus en Ellen, mochten een cheque van 181.818 euro in ontvangst nemen. Zij willen graag een camper kopen.

Eerder al een ton
Op nieuwjaarsdag vielen er ook al inwoners van Schijndel in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen viel er een ton op postcode 5481 VD.

Marcus en Ellen ontvangen cheque van 181.818 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull. (Fotocredits Roy Beusker/Amy van Leiden Fotografie)