Eetcafé Dommelzicht bij zwembad De Neul

SINT-OEDENRODE – Eind september krijgt Sint-Oedenrode er een nieuw, maar eigenlijk ook oud, eetcafé bij: Eetcafé Dommelzicht.

Bij het oude zwembad, dat twee jaar geleden gesloopt werd, had Pleun Hulsen een horeca-voorziening waar niet alleen bezoekers van het zwembad maar ook passanten en verenigingen uit Rooi druk gebruik van maakten.
Met de sloop van het oude zwembad verdween die voorziening ook, maar nu is er, bij het splinternieuwe zwembad De Neul, ook weer een nieuwe horeca-voorziening gekomen: eetcafé Dommelzicht. Met zicht op wat er in het zwembad gebeurt, maar ook een fraai terras met uitzicht op de Dommel. En bij het eetcafé zit ook weer een aparte zaal voor verenigingsactiviteiten.
Kanovaarders

Alle verenigingen die in het verleden gebruik maakten van de oude locatie bij het zwembad zijn weer ‘terug’ en maken inmiddels al gebruik van Dommnelzicht.
En eind september zal het eetcafé ook voor particulieren en passanten open gaan en Pleun Hulsen verwacht dat zeker ook veel kanovaarders zijn terras zullen uitzoeken om even aan te leggen voor een lunch, een borrel of diner.
En de nieuwe zaal, die nu dus al in gebruik is door verenigingen, zal in het weekend ook beschikbaar zijn voor feesten en partijen.