Eerste Schijndelse Baby spa geopend (video)

Verwennerij voor baby's

SCHIJNDEL - Wendy van den Heuvel heeft een schoonheidssalon in Schijndel. De afgelopen periode was de salon vanwege de coronamaatregelen gesloten. Een tijd waarin zij zich afvroeg of ze naast de schoonheidssalon nog iets anders zou kunnen doen. Woensdag werd de eerste Schijndelse Baby Spa geopend.

Bescheiden opening
De opening was niet groots vanwege de coronamaatregelen. Maar vanaf vandaag kunnen ouders met hun baby terecht in de ‘Little Turtle Baby Spa’ zoals Wendy de extra toevoeging aan haar schoonheidssalon noemt.

Idee
Het idee voor een Baby spa ontstond tijdens de sluiting van de schoonheidssalon. Wendy: “Ik had veel tijd om na te denken. Hierbij ontstond het idee om iets te ondernemen wat de schoonheidssalon zou versterken. Omdat we hier beneden spa’s verkopen leek het mij leuk om een combi te maken. Dus de verwennerij in de salon en daarnaast een baby spa”. De baby spa heeft een gunstige werking op de gezondheid van baby’s. Wendy: “Ik kan baby’s niet genezen maar ik kan er wel voor zorgen dat baby’s minder buikkrampjes krijgen, beter slaapt en een ontspannen gevoel heeft”.

Little Turtle Baby Spa is te vinden aan de Industrieweg 5a in Schijndel.

Wendy van den Heuvel bij haar Baby spa