Eerste contouren Paaspop zichtbaar

SCHIJNDEL - Met nog ruim drie weken te gaan zijn de eerste contouren van Paaspop 2024 al zichtbaar. De opener van het festivalseizoen is van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart. De opbouw is deze week begonnen en de eerste kleurige tenten zorgen voor een vertrouwd beeld in het landschap. Het festival is uitverkocht. Er zijn alleen nog VIP-tickets beschikbaar.
De eerste kleurige tenten van Paaspop vormen een vertrouwd beeld in het landschap
Fotograaf: Jan van Oort

Paaspop is dé opener van het festivalseizoen met meer dan 200 acts uit binnen- en buitenland. Het programma is nagenoeg rond. Als laatste acts werden deze week onder meer Bokoesam, Russo, de slopers van Ploegendienst en een niet te missen lading Fuze Tea Oase toegevoegd aan het overvolle driedaagse programma.

Ook op de camping, tijdens Paaspop omgedoopt tot Paradise City is veel te doen. Vrijdag wordt gestart met pitchers, biertafels en meezingers tijdens De Grote Alex & Friends Biercantus. Is dat nog niet genoeg, dan kun je drie nachten lang door tot de allerkleinste uurtjes in de Silent Disco. En natuurlijk is er de Baby Blue Pyjamaparty.

Tags