Een avondje Rumag in Theater de Blauwe Kei

VEGHEL - Het Rumag Theaterevent is op vrijdag 29 april om 20.15 uur te zien in de Grote Zaal van de Blauwe Kei bij het Theater aan de Noordkade. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland. In de theaterversie is de bezoeker onderdeel van een show waarin men samen de grenzen opzoekt van wat kan en wat absoluut niet kan.

Volgens de overleveringen zijn de teksten van Rumag origineel, grof, seksueel maar ook grappig. RUMAG is de stem die de diepste verlangens hardop uitspreekt en de gedachten van de mens altijd lijkt te kunnen lezen. In deze show komen alle dagelijkse onderwerpen zoals humor, seks, kleding en lifestyle aan bod. Wát er ook besproken wordt, RUMAG heeft zijn oordeel klaar. En met René Watzema als host wordt het een avond zoals je van RUMAG mag verwachten.

RUMAG’er van de avond
Tijdens deze avond zijn er gasten aanwezig vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor. Daarnaast wordt in het publiek gezocht naar de RUMAG’er van de avond. De voorstelling is een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan.

Tickets voor RUMAG kosten € 25,00 (inclusief een drankje) en zijn te bestellen via www.blauwekei.nl of telefonisch via 0413-342555.

Logo Theater aan de Noordkade