Driving dinner langs restaurants in Meierijstad

MEIERIJSTAD – Vijf restaurants in Meierijstad hebben de handen ineengeslagen. Op zaterdag 27 maart kun je er met je auto langs rijden voor een vijfgangendiner.

Elk restaurant serveert een andere gang. Het is een variant op het happen en stappen zoals dat in veel steden wordt georganiseerd.

Saturday Night Fever

De organisatoren willen er een familieuitstapje van maken in de Saturday Night Fever-stijl. Er wordt zelfs een prijs uitgereikt voor degene die de auto het best volgens die stijl heeft uitgedost.

Wie de route volgt, begint bij Het Tramhuys in Schijndel waar een voorgerecht wordt geserveerd. Vervolgens zetten de deelnemers koers naar de Vresselsehut in Nijnsel voor een tussengerecht.

Op dat punt kunnen de deelnemers kiezen. De liefhebbers van vis koersen naar Brasserie Lieveling in Schijndel, de liefhebbers van vlees rijden naar de Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode.

Voor het dessert tekent Jansen & Jansen in Schijndel.

De eerste auto’s vertrekken om 17.00 uur voor een rit van ruim twee uur. Elk kwartier vertrekken er zes auto’s. De organisatoren hebben alles gedaan om de coronaregels na te leven. Dat is de reden waarom iedereen z’n eigen bestek mee moet nemen.

Uitgebreide informatie over dit driving dinner staat op de Facebookpagina van Het Tramhuys.