Drie dagen diverse livemuziek in De Afzakkerij

VEGHEL – Komend weekend is er weer een diverse line-up aan liveartiesten te zien en horen in Cultuurcafé De Afzakkerij. Op vrijdagavond zal Multiple Choice bekende hits en stevige rock ten gehore brengen. Op zaterdagavond is het de beurt aan LA GRANGE om fans van bluesrock te bekoren en op zondagmiddag zijn de grootste soulklassiekers te horen bij Soulmania

De leden van Multiple Choice staan al decennialang op het podium en weten dus precies wat het publiek graag hoort. Na een afscheidsoptreden in 1992 werd de band opgeheven en gingen alle leden hun eigen weg in andere formaties. Maar na een geslaagd reünie-optreden in 2015 werd besloten om een doorstart te maken. Op de playlist staan nog altijd stevige nummers van Toto, Dire Straits en The Cutting Crew maar ook hits van Terence Trend d’Arby en Jamiroquai, waarop volop gedanst kan worden. Het optreden begint vrijdagavond 28 juni om 21:00 uur.

De in 2005 opgerichte bluesrockband LA GRANGE heeft al op menig bluesfestival gespeeld. Deze zaterdag komt de band naar De Afzakkeij om zijn kenmerkende sound ten gehore te brengen. De band bestaat uit zanger Frans Liebregts, toetsenist Franky Vriens, basgitarist Rob en drummer Jan Mulders. LA GRANGE is op 29 juni te horen vanaf 21:00 uur.

Op zondagmiddag 30 juni kunnen mensen luisteren naar de bekendste nummers van soullegendes als Otis Redding, Aretha Franklin en Sam Cooke. De negenkoppige formatie Soulmania zal er een soulfeestje van willen maken. Na een succesvolle tour rondom het 30-jarig jubileum van de bekroonde muziekfilm The Commitments, komt Soulmania in 2023 met een nieuwe show. Onder de titel ‘Soul Fest’ brengt Soulmania soul uit de 60s en 70s die nu zo populair is. De drie vocalisten nemen om beurten de lead en bespelen elkaar en het publiek. Soulmania zal vanaf 15:00 uur te horen zijn.

Multiple Choice
LA GRANGE
Fotograaf: Franck Ligtenberg
Soulmania