Doneeractie voor omgekomen Angeline uit Schijndel

SCHIJNDEL – Een vriendin van Angeline (40) uit Schijndel die woensdagavond om het leven kwam bij een ongeval op de Structuurweg in Schijndel, is een inzamelingsactie begonnen om een mooi afscheid mogelijk te maken.

Angeline en een 45-jarige man uit Den Bosch overleden na een ongeval. De auto waarin zij zaten kwam door onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal en een boom. Een hondje dat in de auto zat overleefde het ongeval.

Verzekering

Angeline laat een dochter en een zoon na. Volgens de oproep van een vriendin om geld te doneren was de verzekering nog niet in orde. “Helaas was de verzekering nog niet formeel rond dus brengt dit naast een hoop verdriet ook kosten met zich mee,” aldus de initiatiefnemers van de actie. Er is een speciale website voor de doneeractie.

“Iedereen die haar kent, die zal haar herinneren aan haar altijd vrolijke grote glimlach, behulpzaamheid, in voor een feestje, een lieve moeder voor haar kinderen, en beestjes. Angeline had een grote vrienden- en kennissenkring om haar heen. Het zou mooi zijn als iedereen zou kunnen bijdragen aan het waardig afscheid wat ze verdient,” aldus de vriendin.

Familiefoto van Angeline