Dogs Allowed met ‘trip down memory lane’

Dogs Allowed treedt zondag op in De Afzakkerij in Veghel.

VEGHEL – Komende zondag van 15.00 tot 17.00 uur is in cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel een optreden van Dogs Allowed, een stevige band uit de regio Cuijk die al meer dan 35 jaar actief is op tal van podia in het land. De band speelt een afwisselend repertoire van rock, pop en blues. De toegang tot het optreden is gratis.

Dogs Allowed speelt songs van onder anderen Uriah Heep en Status Quo, maar ook van ZZ Top en Deep Purple. Ook zijn er nummers van bands van Nederlandse bodem zoals Golden Earring , Sweet D’buster, Oscar Benton en de Bintangs. Een avondje Dogs Allowed staat garant voor een ‘trip down memory lane’.

De naam ‘Dogs Allowed’ heeft trouwens een bijzondere achtergrond: De bekende blinde singer/songwriter José Feliciano schreef het nummer ‘No Dogs Allowed’. Hij en zijn bandleden waren pissig omdat ze niet met zijn blindengeleidehond het vliegtuig in mochten. De band uit de regio Cuijk heeft er uiteindelijk ‘No’ afgehaald en speelt alweer ruim drie decennia onder de naam ‘Dogs Allowed’.