Doe opa en/of oma zondag zelf de groeten

MEIERIJSTAD – Over de inhoud van het eerste 55 Plusshowprogramma in het nieuwe jaar kunnen we kort zijn. Iedereen die wil mag eraan meewerken. We stellen onze microfoon beschikbaar aan alle luisteraars die opa en/of oma en overige familieleden, vrienden en kennissen een voorspoedig 2022 willen wensen.

Door de lockdown kunnen we helaas niet overal zelf naartoe. Omdat we rekening moeten houden met het aantal personen dat op bezoek gaat kun je niet zomaar bij opa en/of oma binnenstappen om ze de hand te schudden en de beste wensen te geven voor het nieuwe jaar.

Jouw wensen en muziekvoorkeur
Vandaar dit alternatief. Je mag jouw allerbeste wensen zondag 2 januari 2022 zelf doorgeven in de uitzending van de 55 Plusshow. Compleet met een muziekje erbij. We beginnen na het nieuws van 11.00 uur en zitten tot kort voor 13.00 uur in de studio voor je klaar. Je mag jouw wensen en muziekvoorkeur vooraf al laten weten. Stuur een email naar 55plusshow@omroepmeierij.nl Of geef het door via App de DJ in de Omroep Meierij-app. Tijdens de uitzending hoor je ook nog het telefoonnummer waarop je ons kunt bereiken.

Zet er ook jouw telefoonnummer bij als je wilt dat onze technicus je in de uitzending schuift. Houd met de muziek wel een beetje rekening met je keuzes. In de 55 Plusshow draaien we hoofdzakelijk nummers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Dat zijn hele mooie overigens. Maar we kleuren ook weleens buiten de lijntjes.

De Scholk kon veel
Nieuwjaar of niet, het nieuws van alledag ventileren we gewoon in onze uitzending. Zelfs onze vaste medewerkers zijn van de partij. Bij het Schrijvercollectief Meierij is Dinah van Hees aan de beurt om met een gedicht het eerste uur van de uitzending af te sluiten. Voor de jongeren zou het Meierijs verhaal van Antoon Buiting een prijsvraag kunnen zijn. Want wat is ‘unne scholk’? Sonja van den Heuvel vertelt naast het nieuws uit de bibliotheken nog een leuk kort verhaal over Wim Kan.

Vooruitblik
Ook de nieuwe directeur, hoofdredacteur van Omroep Meierij Jan de Jong schuift bij ons aan. Hij blikt met ons vooruit wat we het komend jaar op omroepgebied gaan doen. Er vinden in 2022 in Meierijstad een aantal gebeurtenissen plaats waar we als omroep zeker bij moeten zijn.

Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst met een gezond 2022 erachteraan. En voor wie het nog niet weet; De 55 Plusshow is iedere zondag van 11.00 tot 13.00 uur te horen via 107.1 FM, DAB+ en de mediakanalen van Omroep Meierij.

Team 55 Plusshow