Doe mee met de 55 Plusshow

MEIERIJSTAD – Kun je zondag niet naar opa en oma om ze een voorspoedig 2023 toe te wensen? Of is dat het geval met familie en vrienden die je de beste wensen wilt sturen? Doe dat dan via de 55 Plusshow op zondag 1 januari tussen 11.00 en 13.00 uur. Als je belt naar 073 – 5479955 zorgt onze technicus ervoor dat je hen in de uitzending kunt toespreken. Misschien niet à la minute want we hebben zelf ook nog het een en ander te vertellen.

 

Luisteravond in Wijbosch
Liever gezegd, iemand anders brengt het nieuws; Zoals Jack van Zutphen van Ruilnetwerk Wijbosch. Binnenkort is daar weer een Luisteravond. Jack vertelt wat er in de vroege avond van 11 januari 2023 te beluisteren valt in zijn dorp.

 

Heel Veghel Kookt
We bellen ook met Esther de Bie van Ons Welzijn. Samen met de vrijwilligers van Met je Hart Veghel probeert Esther 50 Thuiskoks enthousiast te maken voor het evenement ‘Heel Veghel Kookt’. Dat hoeven geen topkoks te zijn, maar mensen die roeren in potten en pannen leuk vinden en een maaltijd willen bereiden voor (eenzame) ouderen. Met gesponsorde levensmiddelen die je met een cadeaubon van Jumbo mag uitzoeken. Heb je hiervoor tijd en zin? Zet dan alvast een kruisje bij woensdag 25 januari. De rest hoor je in de uitzending.

 

Niet vergeten
Wat je ook te horen krijgt is het Meierijs verhaal van Antoon Buiting, het Gedicht van de Week van dichter Julius Dreyfsandt zu Schlamm en boekentips van Sonja van den Heuvel. Je weet wel, onze 3 vaste medewerkers aan de show. Met daarin ook veel muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 van de vorige eeuw. Wil je dit alles niet missen, luister dan op Nieuwjaarsdag van 11.00 tot 13.00 uur naar de 55 Plusshow op OSR920 Omroep Meierij. Op 107.1 FM, DAB+ of de overige mediakanalen van Omroep Meierij. En…….Vergeet niet te bellen als je met onze uitzending wilt meedoen!