DJs Hardwell en Afrojack eerste Headliners 7th Sunday

ERP - Festivalfans opgelet! 7th Sunday heeft het eerste deel van de line-up voor de 2024-editie bekend gemaakt. De meest opvallende namen in de line-up zijn Hardwell en Afrojack, twee DJs van een groot internationaal kaliber.

Hardwell was in 2009, tijdens de eerste editie van het jaarlijkse festival in Erp, ook al een van de grote namen en is voor de zesde keer van de partij. Afrojack verraste in 2014 het publiek, toen hij tijdens het optreden van collega-DJ Alesso het podium betrad. Met het bekendmaken van beide namen, heeft 7th Sunday nu al een gegarandeerd hoog stergehalte.

De twee mannen worden in de line-up bijgestaan door een behoorlijk aantal andere bekende Nederlandse acts. Zo zullen ook Nederpop-artiest Antoon, DJ-trio Kris Kross Amsterdam, De Eindhovense DJ La Fuente en ‘Satisfyer’ Roxy Dekker aanwezig zijn. Daarnaast wordt de voorlopige line-up aangevuld met Gejou, Benny Rodrigues, Benwal, Dual Damage, Marten Horger, Outsiders, Sam Hofman, Stan Christ en Warface.

De overige headliners en de rest van de line-up worden later nog bekend gemaakt. 7th Sunday vindt plaats op zondag 19 mei op de vertrouwde locatie in Erp. Er zijn nog kaarten beschikbaar.