Vinyl, funk en rock in De Afzakkerij

VEGHEL - Komend weekend staat De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade in het teken van vinyl, funk en rockmuziek. Zaterdagavond kun je vanaf 20:00 uur genieten van B@B collectief uit Dordrecht. Zondagmiddag is het podium van 15:00 tot 17:00 uur voor de Lapré Band. Deze laatste speelt funk en rocknummers uit de jaren ’70 tot heden en dat alles overgoten met een dikke “Lapré Saus”. De toegang tot beide events is gratis.
De Lapré Band zondag 17 september in De Afzakkerij
Fotograaf: De Afzakkerij

De Lapré Band
De Lapré band is in 1997 opgericht na een eenmalig optreden ter gelegenheid van pa en maLapré’s 40-jarig huwelijksfeest. Samen muziek maken deden zij al langer, maar in dezebezetting smaakte het naar meer. De broers Marcel (bas) en Hans (gitaar/zang) Lapré en debroers Deef (leadzang) en Ray (drums/zang) zijn de grondleggers en nog steeds actieve leden van de band. Vriend van de familie Angelo Franzen (gitaar/zang) heeft al eerder deeluitgemaakt van de band en is weer terug op het oude nest, inmiddels als vaste back up voorde nieuwe aanwinst Mister Mark.

Zwarte Goud
Het draaien van vinyl LP’s en single’s is voor Ben en Berny pure liefde en passie voor het‘zwarte goud’. Je oren worden verwend met classic 60’s soul, neosoul uit de 21e eeuw,hete funk, 70’s disco en nu-disco, latin, reggae, Brasil, relaxte bossanova en opwindendeafrobeat. Maar ook speciaal dancefloor jazz, souljazz, jazzdance en nu-jazz. Muziek van 2021 tot terug naar de zestig, zeventig en tachtig uit de vorige eeuw.

B@B collectief zaterdag in De Afzakkerij
Fotograaf: De Afzakkerij