Discriminatie en microagressie in 55 Plusshow

MEIERIJSTAD – In de 55 Plusshow van zondag 26 maart hoor je een terugblik op de onthulling van Sterren op het Doek. Ook waren we bij de eerste oefensessie van 4 Veghelaren die zondag 2 april meedoen aan Maestro dat georganiseerd wordt door leden van de honderdjarige muziekvereniging Frisselstein in Veghel.

Discriminatie is regelmatig in het nieuws. Daarnaast is er ook het fenomeen microagressie. Het zijn onderwerpen die op donderdag 30 maart bespreekbaar worden gemaakt in het Pieter BrueghelHuis in Veghel. We praten erover met Trudy van Daatselaar van het PBH. Ook Wim van Meijl komt nog een keer aan het woord over de Verkeersmarkt die Seniorenraad Meierijstad organiseert.

Afwisseling
Antoon Buiting, Sonja van den Heuvel en Dinah van Hees zijn zondag eveneens van de partij. Met een Meierijs verhaal, nieuws uit de bibliotheken van Meierijstad en het Gedicht van de week. Voor de broodnodige variatie zit er weer veel muziek in het programma. Met nummers uit de ’70, ’80 en ’90-er jaren, en het Brabants Kwartierke door artiesten met een mooie Brabantse tongval. Wil je de TOP 3 alvast bekijken? Die is van 26 maart 1970.

We zenden de 55 Plusshow zondag uit van 11.00 tot 13.00 uur op 107.1 FM en alle mediakanalen van Omroep Meierij.