Dirk Kastelijn is de nieuwe clubkampioen van TTV Attaque

SINT-OEDENRODE - Zaterdag 18 mei stonden de clubkampioenschappen van TTV Attaque op het programma. Na ruim zes uur aan wedstrijden spelen, mocht Dirk Kastelijn zich de winnaar noemen. Verder waren er titels voor Bram Marinus, Cliff van Driel en Robert Wielink.
De prijswinnaars v.l.n.r. : Mirco Schepens, Jos Friedrich, Robert Wielink, Dirk Kastelijn, Stefan Kerk, Cliff van Driel, Bram Marinus
Fotograaf: Leon Huijberts

Zoals traditie voorschrijft, begonnen de 14 deelnemers de middag met het dubbelspel. Van de zeven dubbels zouden er uiteindelijk twee de finale gaan spelen. De poulefase was spannend; het niveau van de dubbels lag dicht bij elkaar. Uiteindelijk zou de finale gaan tussen het duo Bram Marinus/Cliff van Driel en het duo Jos Friedrich/Mirco Schepens. Het was een spannende wedstrijd, maar Cliff en Bram wisten deze uiteindelijk met 2-0 te winnen.

Vervolgens was het tijd voor het enkelspel. De 14 spelers werden onderverdeeld in twee poules. In poule A speelde Cliff sterk; hij wist de tweede plek te bemachtigen. Daarnaast wist Mirco, Robert te verrassen, waardoor hij voor het eerst doordrong tot de kwartfinales, terwijl Robert achterbleef in de B-poule. In poule B wist Jori van Falier, Jos Friedrich te verrassen, waardoor ook hij voor het eerst in de kwartfinale wist te komen.

De kwartfinales stonden daarna op het programma. Stefan Kerk en Dirk ontdeden zich als poulewinnaars in drie games van respectievelijk Jori en Mirco. De partijen tussen Cliff en Bram, en Niels Braams en Leon Huijberts waren wat spannender. Cliff en Niels wisten uiteindelijk door te stoten naar de halve finale. Dirk kwam in actie tegen Cliff en wist de zegereeks van Cliff uiteindelijk een halt te roepen. Stefan nam een ruimte voorsprong tegen Niels en wist deze ternauwernood te behouden.

Daarna was het tijd voor de B-finale. Robert speelde tegen Jos. De wedstrijd werd alleen in game 3 spannend. Robert in controle en wist deze voor het eerst in drie pogingen te winnen. In de A-finale werd het ook niet spannend. Stefan begon nog brutaal, maar zag Dirk snel afstand nemen. Na drie games had Dirk de klus geklaard, waardoor hij zich clubkampioen van Attaque 2024 mag noemen.