Dimitri Vegas & Like Mike op 7th Sunday Festival Erp

Dimitri Vegas & Like Mike staan op het affiche van 7th Sunday Festival in Erp

ERP – DJ’s Dimitri Vegas & Like Mike treden op tijdens 7th Sunday Festival op pinksterzondag 28 mei op het festivalterrein De Roost in Erp. Daarnaast is ook de komst van Alignment, Flemming, Jengi, Kris Kross Amsterdam, Maan, Rebelion, Sefa, Stan Christ, Sunnery James & Ryan Marciano, The Flexican en Zoë Tauran bevestigd.

De artiesten zijn onderdeel van de eerste fase van de line up die nu bekend is gemaakt. De volledige line-up, waarop uiteindelijk meer dan honderd artiesten zijn terug te vinden, volgt later deze maand.

Zestien stages
Op De Roost verrijzen dit jaar zestien verschillende stages waardoor op 7th Sunday Festival vrijwel alle stijlen van de elektronische muziek zijn terug te vinden. Een daarvan is de voor het festival nieuwe hard techno stage, terwijl radiostation SLAM! traditiegetrouw een eigen stage, met een beach club vibe, host. Het festivalterrein biedt ruimte aan 45.000 bezoekers.

De kaartverkoop voor 7th Sunday Festival is inmiddels begonnen. De organisatie heeft een minimale prijsverhoging voor de tickets doorgevoerd, terwijl de prijs voor munten voor consumpties hetzelfde is als afgelopen jaren.