Digitaal inschrijven voor avondvierdaagse Schijndel

De organisatie van de avondvierdaagse heeft mooie, afwisselende routes uitgezet in en rondom Schijndel.
Fotograaf: archieffoto

SCHIJNDEL – Deelnemers aan de Schijndelse avondvierdaagse kunnen dit jaar voor het eerst online inschrijven. Het wandelevenement dat elke dag start bij ‘t Spectrum wordt gehouden van 6 t/m 9 juni. Vier dagen wandelen als training voor de Vierdaagse van Nijmegen, lopen voor een goed doel of zomaar voor de gezelligheid, het kan allemaal. Er zijn mooie, afwisselende routes uitgezet in en rondom Schijndel.

De start van de 5 en 10 kilometer is dagelijks tussen 18.00-19.00 uur; voor de 15 kilometer is dat tussen 18.00-18.30 uur. Bij online inschrijving is het inschrijfgeld € 4,50 per persoon voor vier dagen met een medaille. Ook is er de mogelijkheid om voor één dag in te schrijven. Dat kost € 2,- per persoon zonder medaille. Aanmelden kan tot en met komende woensdag via https://avondvierdaagseschijndel.nl/.

Meer dan alleen wandeltocht
Dankzij sponsoren is de avondvierdaagse meer dan wandelen alleen. Iedereen krijgt onderweg iets lekkers en bij terugkomst is er livemuziek. Op de laatste dag is er geen gezamenlijke intocht meer; iedereen kan op zijn eigen tempo richting de finish bij ’t Spectrum lopen. Daar worden de lopers feestelijk ingehaald en is het plein omgetoverd tot een groot terras met muziek en luchtkussens.