Diamanten bruidspaar in De Watersteeg

VEGHEL – Groot feest, zondag in De Watersteeg in Veghel. Jas en Anny van den Vorstenbosch – Ketelaars zijn 60 jaar getrouwd. Hun eerste ontmoeting was 67 jaar geleden tijdens de kermis in Veghel. Zeven jaar later gaven zij elkaar het ja-woord.

Muzikale hulde
Het echtpaar kreeg drie kinderen, vijf kleinkinderen en een achterkleinkind: de nu 9-jarige Fleur. Jas en Anny zijn apetrots op hun kroost. Samen vieren ze vandaag het diamanten huwelijksfeest. Dat begint in de ochtend al om 10.30 uur met een muzikale hulde door vijf muzikanten van Harmonie Frisselstein. ’s-Middags zingt zangeres Angela van Meerlo de sterren van de hemel voor het bruidspaar. En na een fotoshoot gaat de familie aan tafel voor een gezellig etentje in besloten kring. “Want corona of niet, zo’n mijlpaal van je ouders mag je toch niet voorbij laten gaan”, aldus dochter Jeanette van de Vorstenbosch.

Elke dag op bezoek
Vanwege hun ziektebeelden verblijft het bruidspaar op twee verschillende afdelingen in De Watersteeg. Desondanks hebben beiden het in het verpleeghuis goed naar hun zin. Volgens Jeanette komt dat ook omdat haar ouders elke dag bij elkaar op bezoek kunnen gaan.

Jas en Anny van de Vorstenbosch-Ketelaars
Fotograaf: Irma van de Vorstenbosch
Aubade aan het Diamanten bruidspaar
Fotograaf: Irma van de Vorstenbosch