DI-RECT opnieuw van de partij op Paaspop

SCHIJNDEL – De Haagse rockband DI-RECT zal dit jaar wederom aanwezig zijn op Paaspop. Dat liet de organisatie weten met een verdere bekendmaking van de line-up. Andere grote namen die aan de artiestenlijst zijn toegevoegd zijn SERA, A*Fever en Björn van der Doelen.
Een greep uit de toevoegingen aan de line-up

DI-RECT zal met bekende hits als ‘Through the looking glass’, ‘Soldier On’ en ‘How my heart was won’ op vrijdag het Apollo platspelen. De Haagse formatie was er vorig jaar ook bij. Verder zal de snel opkomende Nederlandse popartiest SERA haar bekendste nummer ten gehore brengen. Fans van ABBA kunnen ook hun borst natmaken, want de wereldwijd bekende tribute A*Fever, komt met een groot symfonieorkest de grootste ABBA-hits voorzien van extra elan. Oud-profvoetballer en singer-songwriter Björn van der Doelen zal zijn unieke sound ook in Schijndel laten horen.


Eerder maakte de organisatie al bekend dat onder andere Acda en De Munnik, Anouk, Tiësto en Editors gaan optreden op Paaspop. De reguliere kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel VIP-kaarten te verkrijgen. Voor meer informatie, ga naar www.paaspop.nl