Derde Boering Beach Ball Blast groot succes

BOERDONK – Er komt volgend jaar zeker een vierde editie van Boering Beach Ball Blast na het grote succes van de derde editie afgelopen weekend in Boerdonk. In februari schreven zich binnen negen minuten 48 teams in en zat de derde editie vol. Fake Taxi uit de Mortel ging opnieuw met de eer strijken.

Evenemententerrein ’t Weike werd omgetoverd tot een heus strand. Dar werden vier volleybalvelden op gemaakt, een feestterrein ingericht, verlichting en een groot mobiel ledscherm geplaatst.

Poule en finalewedstrijden

Op vrijdag werd om 18.00 uur gestart met de eerste poulewedstrijden. Zaterdag vanaf 15.00 uur keerden de teams terug en werden de laatste poulewedstrijden afgerond, waarna de finales konden starten. Zeker zevenhonderd toeschouwers zagen de spannende wedstrijd. Een team dat voor het eerst aanwezig was onder de naam Bier Club Bar Every Friday uit Boerdonk nam het op tegen Fake Taxi uit de Mortel. De ervaring maar vooral ook de lengte van het laatste team gaf de doorslag. Voor de derde keer op rij ging de beker naar het team uit de Mortel.