Deelwerkplaats edelsmeden bij Phoenix Cultuur op Noordkade

VEGHEL - Op initiatief van goudsmid Nathanja Kapma-de Weerdt start Phoenix Cultuur in haar goed geoutilleerde werkplaats edelsmeden op de Noordkade in Veghel met een FlexAtelier Edelsmeden.

Veel mensen kennen het wel, kantoren en werkplekken of studio’s die gedeeld kunnen worden voor (startende) ondernemers. Creatieve broedplaatsen op mooie locaties waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken. Veelal ondernemers op het gebied van marketing of ict. Voor kunstenaars en makers die meer voorzieningen nodig hebben dan alleen een tafel en een stopcontact, zijn er echter nog niet zoveel mogelijkheden.
Nathanja en Phoenix Cultuur hebben zich voor deze deelwerkplaats laten inspireren door allerlei vormen van samenwerklocaties en deelwerkplekken. In het nieuwe FlexAtelier Edelsmeden kunnen zelfstandige goudsmeden werken, die zelf (nog) niet de mogelijkheid hebben om een volledig atelier in te richten.

Start na de zomervakantie

Het FlexAtelier Edelsmeden start na de zomervakantie, vanaf maandag 26 september. Na aanmelding via de website volgt een intakegesprek met Nathanja waarna de goudsmid op maandag tussen 09.30 – 16.00 uur zelfstandig aan de slag kan gaan.
Om te werken in de werkplaats edelsmeden op de Noordkade in Veghel kan men kiezen uit drie abonnementsvormen; een proefabonnement, kwartaalabonnement en halfjaarabonnement.

Foto: Goudsmid Nathanja Kapma-de Weerdt begeleidt het FlexAtelier van Phoenix Cultuur