Deel N279 tussen Erp en Beek en Donk krijgt opknapbeurt

MEIERIJSTAD – De komende dagen wordt er gewerkt aan een deel van de N279. Hierdoor is een deel van de weg vanaf donderdag 5 april ’s nachts en in het weekend aan beide kanten gesloten.
Afbeelding ter illustratie

Het gaat om het traject tussen de Sluisweg bij Keldonk en de rotonde bij de Bremmer tussen Beek en Donk en Boerdonk. Angelo Terbeek, projectleider van beheerder Dura Vermeer, vertelt meer over de werkzaamheden: “De eerste werkzaamheden starten in de avond van donderdag 5 april. Dan wordt het asfalt gefreesd. Het traject gaat op vrijdagochtend weer open, waarna het ’s avonds weer afgesloten wordt. Het hele weekend blijft de weg dicht. Er komen twee nieuwe asfaltlagen op de weg. Ook wordt de weg voorzien van nieuwe belijning met reflectoren, waardoor het licht van de koplampen weerkaatst wordt.”

Als alles volgens planning verloopt, zal de weg op maandag 8 april vanaf 06:00 uur weer open zijn. Bestuurders vanuit Veghel die naar Beek en Donk moeten en vice versa, kunnen gebruik maken van de omleiding via de Veghelsedijk en de Boerdonksedijk.