Musical De Vuurvogel eindelijk op de planken

MEIERIJSTAD - Eindelijk is het dan zover. Op zaterdag 20 november gaat de Musicalproductie De Vuurvogel in première. Een wervelende show van de leerlingen van Phoenix cultuur. Deze voorstelling voor de hele familie is gebaseerd op het klassieke ballet 'De Vuurvogel' waar Strawinksy de muziek voor schreef.

Vijfjarig bestaan
Een stoere prins, een kasteel met allerlei prinsessen, een dansende vuurvogel, een ei en een gewetenloze tovenaar. Dat zijn een aantal elementen in de musical die speciaal is gemaakt om het vijfjarig bestaan van Phoenix Cultuur te vieren. maar door corona is die première dus een tijd uitgesteld. De Vuurvogel is geregisseerd door Lilian van Overbeek. Samen met schrijver Jasper van Rosmalen en de deelnemers maakten ze er eigentijdse voorstelling, waar de speler zelf hun - vaak komische - elementen aan toevoegden.

Première
De première van De Vuurvogel is op de Noordkade in Veghel op zaterdag 20 november van 17:00 tot 18:30 uur. Maar ook daarna zijn er nog voorstellingen en wel op zondag 21 november van 15:00 tot 17:30 uur en van 19:30 tot 21:00 uur. En op donderdag 25 november van 19:30 tot 21:00 uur. De laatste voorstelling is op vrijdag 26 november van 20:00 tot 21:30 uur. Kaarten zijn te bestellen op de website van Phoenix Cultuur.