De Noordkade in het teken van Bob Marley en Fleetwood Mac

VEGHEL – Fans van Fleetwood Mac en Bob Marley kunnen op vrijdag 16 en zondag 18 februari terecht bij Cultuurcafé De Afzakkerij. Tributebands Fleetwood Mac Project en One Nation spelen de grootste hits van beide bands. Daarnaast wordt bij Servicebiscoop Industry de film One Love gedraaid.
One Nation

Vrijdag 16 februari staat in het teken van Bob Marley. Industry en De Afzakkerij gaan een samenwerking aan om fans van de Jamaicaanse artiest te bedienen. Aan het begin van de avond wordt de film One love – een muzikaal filmdrama over het leven van Marley – vertoond in de servicebioscoop, waarna om 22:00 uur One Nation klassiekers van Bob Marley en The Wailers speelt. Bij vertoon van het bioscoopticket kunnen mensen een gratis consumptie krijgen bij De Afzakkerij. Verder is entrée voor het optreden gratis.

Zondagmiddag 18 februari om 15:00 uur komt Fleetwood Mac Project naar De Afzakkerij toe. Deze formatie van zes Brabantse muzikanten zal hits als ‘Dreams’, ‘Don’t stop’ en ‘Rhiannon’ spelen. Ook bij dit optreden is entrée gratis. Zo staat De Afzakkerij dat weekend in het teken van de tributebands.