De make-over van Sinterklaas bij Omroep Meierij

MEIERIJSTAD – Sinterklaas ziet er járen, of beter gezegd eeuwen – hetzelfde uit. En er is in die tijd echt heel veel veranderd. Is het niet nodig dat de Sint met zijn tijd meegaat? Volgens een anonieme briefschrijver wel. Hij stuurt de Sint een brief om te vertellen dat hij het jammer vindt dat Sinterklaas er zo ouderwets uitziet. Het zet Sint aan het denken: zou hij zich echt hipper moeten kleden en gedragen? Gelukkig weet influence-Piet wel raad. Maar wie is die influence-Piet eigenlijk? En hij heeft eigenlijk wel goede bedoelingen? De antwoorden krijg je in de driedelige serie ‘De make-over van Sinterklaas die Omroep Meierij de komende drie dagen uitzendt. . Een gezellige familieserie die je vast in de stemming brengt voor 5 december….

Deel 1 is te zien op vrijdag 25 november, deel 2 wordt uitgezonden op zaterdag 26 november en deel 2 op zondag 27 november. De afleveringen zijn elk uur te zien na RondOm.
De afleveringen zijn ook online te zien. Aflevering 1 staat hier. Aflevering 2 kun je hier bekijken. Aflevering 3 vind je via deze link.