De Kleine Zeemeermin een groot succes (video)

Schijndel - De klassieke dansafdeling van Phoenix Cultuur in Schijndel presenteerde dit weekend een spannende en romantische ballet voorstelling `De Kleine Zeemeermin`in podiumzaal van het Spectrum in Schijndel.

Maar liefst 60 ballerina's van groot naar klein zijn een jaar lang bezig geweest met deze voorstelling en gezien de reacties uit de volle zaal is dat allemaal niet voor niets geweest.ansten in deze prachtige voorstelling.
Elmira van Maris-Amirkhanova, de drijvende kracht achter Phoenix-ballet, was dan ook begrijpelijk meer dan tevreden. "We hebben hier echt heel erg hard aan gewerkt en ik ben supertrots op iedereen die hieraan heeft meegedaan en iedereen die er bij betrokken is geweest".
En inmiddels is Elmira, die ook de choreografie voor haar rekening neemt bij deze ballet-voorstellingen, ook al weer bezig met een nieuwe voorstelling voor volgend jaar. "Ik weet al wat het gaat worden, maar dat verklap ik nog even niet", zo liet ze zondagavond weten na een heel geslaagd weekend in Spectrum Schijndel.