Dansschool is nu buitensport…

Meierijstad: Ondernemen in Crisistijd (12)

MEIERIJSTAD - Toine en Joost van Os hadden een winkel in slaapsystemen op het industrieterrein in Veghel. Maar daar komen natuurlijk niet zoveel klanten langs. En dus keerden ze hun spaarpot om en begonnen een nieuwe zaak in het centrum van Veghel…en toen was daar Corona.

Daisy Versteegh runt al enkele jaren een dansschool en was blij toen vorige week duidelijk werd dat jongeren onder 18 jaar weer mogen gaan sporten en dus ook dansen. Maar…de lokaties waar de lessen normaal worden gegeven zijn nog dicht en daarom is vanaf volgende week dansen een buitensport.

Patrick van Erp uit St. Oedenrode werkte jarenlang voor een baas, maar was er eigenlijk altijd al van overtuigd dat hij, met zijn klantgerichte manier van werken, veel beter als zelfstandig ondernemer zou kunnen gaan werken. Vorig jaar deed de gelegenheid zich voor en begon hij een eigen groothandel in dakbedekkingsmaterialen. Officiele openingsdatum…1 maart 2020…

Dit zijn de onderwerpen in onze rubriek Meierijstad: Ondernemen in Crisistijd, dat elk uur wordt uitgezonden in ons tv-programma RondOM. En de aflevering is ook te zien op onze website en via de app.