Dansen met Pasta in Afzakkerij

VEGHEL - Op zondagmiddag 17 juli is er om 15.00 uur een ‘live’ optreden van de formatie PASTA in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel.
PASTA is een Veghelse 5-mans semi-akoestische band met een breed gevarieerd repertoire met veel ruimte voor harmonieus zangwerk en mooie sax-solo’s. In de loop der jaren heeft PASTA een flinke fanbase opgebouwd in Veghel en omgeving. De toegang is gratis.
Covers van “alle tijden” en stijlen zoals Pop, Rock, Blues en Soul maar ook een chanson en Nederlandstalig werk staan op de playlist. PASTA is niet alleen prettig om naar te luisteren, het is ook een leuke band om naar te kijken! Het plezier dat de bandleden uitstralen werkt aanstekelijk.

Dansen
Bezoekers krijgen alle kans om mee te zingen en lekker te dansen maar gewoon relaxed luisteren kan natuurlijk ook. Een tipje van de sluier? PASTA speelt succesnummers van The Kinks, Bruce Springsteen, Joe Cocker, Golden Earring, David Bowie, De Dijk en noem maar op, allemaal in een eigentijds jasje! Dat dan weer wel! De band bestaat uit Tim van den Nieuwenhuizen (Drums/Cajon) Geert van de Vorstenbosch ntrabas/basgitaar/sologitaar/zang), Ruud Vogels (Saxofoon/dwarsfluit/toetsen/zang), Wim Holthuizen (Gitaar/zang) en Ron van de Snepscheut (Gitaar/zang).