Cursisten Studio Hooi exposeren eigen werk in pinksterweekend

WIJBOSCH - In het pinksterweekend exposeren de cursisten van Studio Hooi hun eigen gemaakte werken in Wijbosch. Zij laten in de Anna kapel van Laverhof graag zien wat ze afgelopen jaar hebben gemaakt.

Bij Studio Hooi maken mensen kunst onder begeleiding van kunstenares Petra Thoen. Men werkt er in verschillende technieken namelijk: tekenen, schilderen en keramiek. Beginners of gevorderden, iedereen werkt in de cursus aan zijn/haar eigen werken in eigen tempo. Volgens Petra is dit de reden: “Mijn atelier is kleinschalig, we zijn nooit met meer dan 8 personen tijdens de cursus. De mensen die er komen willen zich graag ontwikkelen in hun eigen stijl, zonder een afgekaderde richting in te moeten. Daarom bied ik ze verschillende technieken aan zodat ze niet beperkt zijn in het uiten van hun kunst en begeleid ik ze persoonlijk in hun traject, zodat de uitkomst van hun werken bij ze past”.

Hierdoor zijn de werken van de cursisten gevarieerd. De expositie is geopend op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei, van 13:00 uur tot 16:30 uur. Op zaterdag vindt er ook een opening plaats, samen met de exposanten. Het adres is Eerdsebaan 1A in Wijbosch. De Anna kapel is te bereiken via de receptie van Laverhof.