Crowdfunding gestart voor Margo van Grinsven uit Veghel (video)

VEGHEL - De Veghelse Margo van Grinsven zit al sinds jaar en dag in een rolstoel. Dit is logistiek gezien niet altijd even handig, want ze is afhankelijk van taxi's. Margo moet namelijk regelmatig met haar hulphond Saar naar de dierenarts en is nog als vrijwilliger actief. Daarom heeft haar broer een crowdfunding opgezet om Margo een rolstoelauto te kunnen geven. Doneren kan via https://whydonate.com/nl/fundraising/eigen-vervoer-voor-margo.

“Als je van taxi's afhankelijk bent dan kom je soms nog weleens te laat. Als ik ergens binnenkom dan geeft dat soms een beetje bombarie, vanwege de hond en de rolstoel. Daarom zou het makkelijk zijn als ik niet meer afhankelijk ben van de taxi, maar gewoon een eigen auto heb”, vertelt Margo. “Ik heb genoeg mensen die willen rijden dus dat komt ook wel goed”.

De teller van de crowdfunding staat inmiddels op 3800 euro. In totaal is er 10.000 euro nodig. Naast de crowdfunding is haar broer Mart ook een verkoopactie gestart van schilderijen. Ook schrijft hij brieven naar bedrijven om te vragen of ze ook willen doneren. “Margo heeft ons vroeger ook altijd geholpen met de kinderen, dus daarom help ik haar nu ook. Dat hoor je gewoon te doen voor familie vind ik”, aldus Mart.

Doneren voor de rolstoelauto kan via whydonate.com.