Cor Voets: van melkboer tot foodprofessional (video)

Cor Voets, 50 jaar ondernemer

SCHIJNDEL - Cor Voets, een begrip in Schijndel. Want Cor is al een halve eeuw ondernemer in de foodbranche en dat werd afgelopen weekend feestelijk gevierd tijdens de tweejaarlijkse beurs op de Noordkade in Veghel.

Feestelijk tintje
Het was een ‘Huisbeurs’ met een feestelijk tintje afgelopen weekend in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel. Tijdens de beurs van Voets Specialiteiten werd Cor Voets samen met zijn vrouw Marij in het zonnetje gezet. En dat begon met het doorknippen van een lint waarmee de tweejaarlijkse beurs werd geopend.

Mosterd-dille saus
Wie Cor Voets zegt heeft het over de bekende mosterd-dille saus. Voets: “Ik ben van melkboer kaasboer geworden. In 2002 kwam ik in aanraking met de mosterd-dille saus en dat heeft voor een boost gezorgt”.
Het bedrijf is inmiddels overgedragen aan zoon Bram maar aan stoppen denkt Cor nog niet: “Met een gerust hard stoppen is een groot woord. Ik ben nog altijd wel iemand van moet dat zou zo of kan dat niet anders. Ik ben ook wel iemand die graag op de centjes let en ik zeg altijd dan kun je ook iets doen.”

Cor Voets is 50 jaar ondernemer
Fotograaf: Jan van Oort
Cor en Marij Voets knippen het lint door waarmee de 'Huisbeurs' is geopend
Fotograaf: Jan van Oort