Concert Rosalie Ardts: Van Scharrel tot Kwarrel

SINT-OEDENRODE – Rosalie Ardts heeft zich al een aantal maal muzikaal onderscheiden tijdens de Podium OpMaat- en Mathieu Dirvenconcerten. Nu ze haar zangstudie aan het conservatorium van Antwerpen heeft voltooid, zal ze Sint-Oedenrode samen met muzikale vrienden trakteren op een gevarieerd concert op zondag 24 april in De Knoptoren.

Rosalie groeide in Sint-Oedenrode op in een muzikale familie. Hoewel ze eerst een studie aan de kunstacademie in Breda volgde, bleek de muziek dermate te kriebelen dat ze in Antwerpen aan het conservatorium zang is gaan studeren. Afgelopen september is deze studie afgerond en inmiddels zingt ze zowel in Nederland als België concerten als mezzo-sopraan. Momenteel vervolgt ze daarnaast nog haar zangstudie met een Master of Music.

Hedendaagse relatietermen
Het programma dat Rosalie brengt, heeft als thema Van Scharrel tot Kwarrel, een ode aan de liefde. Hoewel scharrel en kwarrel voorbeelden zijn van hedendaagse relatietermen, is liefde van alle tijden. Dat wisten Mozart en Brahms ook en inspireerde hen tot prachtige muziek. Rosalie heeft carte blanche gekregen voor de invulling van het concert en neemt daarom nog extra muzikaal talent mee naar De Knoptoren. Zo zullen Phaedra Pribilla en Aran Matsuda ook hun prachtige stemmen laten horen terwijl Babette Craens de vleugel bespeelt.

Dit unieke Podium OpMaatconcert is op zondag 24 april in De Knoptoren. De aanvang is 11.30 uur. Reserveren gaat eenvoudig via: www.rooiskultuurkontakt.nlDe kaartjes kosten € 7,50 en tot 18 jaar € 3,- en kunnen aan de kassa alleen met pinbetaling worden voldaan.


Rosalie Ardts