Concert Ensemble VIJF ! in de Knoptoren

SINT-OEDENRODE – Ensemble VIJF! Opent op zondag 10 oktober in de Knoptoren in Sint-Oedenrode de serie Torenconcerten. Een initiatief van de werkgroep Muziek van het Roois Kultuur Kontakt (RKK). Door de coronapandemie moest het Roois Kultuur Kontakt gedurende meer dan een jaar geplande concerten annuleren.

Uniek ensemble
VIJF ! speelt klassieke muziek op nét andere wijze. De gouden combinatie van harp (Renske de Leuw), fluit (Saskia Onstwedder-List), viool (Anne-Marie van de Grint), hobo (Anne-Marie van Mierlo) en fagot (Lieselot Toorop) maakt VIJF ! tot een uniek ensemble. Dit bijzondere gezelschap schrijft vaak zelf de arrangementen. Zo speelt VIJF ! niet alleen kamermuziek maar brengt ze ook grotere orkestwerken van onder andere Elgar, Debussy, Bizet en Satie.

Het concert op zondag 10 oktober begint om 11.30 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 en gasten dienen vooraf te reserveren op de website www.rooiskultuurkontakt.nl De coronamaatregelen vereisen ook dat bezoekers vanaf 13 jaar een corona-toegangsbewijs en een identiteitsdocument kunnen laten zien.

Ensemble VIJF!