Concert Carnavaleske feestelijk opwarmertje voor Schorsbos

SCHIJNDEL – De Schijndelse Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia voert het Concert Carnavaleske dit jaar één keer op. Eerdere edities werden om de twee jaar gehouden. Nu is er het streven om ieder jaar het Concert Carnavaleske te organiseren. In de grote spiegeltent op de Markt belooft het een feestelijke avond te worden met meezingers, zang en muziek in een carnavalesk sausje. Concert Carnavaleske is op 3 februari.
Archieffoto van repetitie Concert Carnavaleske

Een samengesteld, voornamelijk Schijndels, 40-koppig orkest bestaande uit leden van de drumfanfare en harmonieorkest speelt in de spiegeltent.

Carnavalskrakers
Volgens harmonie St. Cecilia belooft het een groot muzikaal meezingfestijn te worden met populaire feestmuziek en zowel lokale, regionale als landelijke carnavalskrakers. De winnende liedjes van het ‘Liekusfist’ in Schijndel; het Schorsbosser carnavalsliedje en de winnaar van de ‘open categorie’, ontbreken ook niet.

Het Concert Carnavaleske begint om 20.00 uur. Je kunt een kaartje kopen via de website van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia.