Collecte Goede Doelen Week Veghel in aantocht

VEGHEL – Tussen 20 en 25 maart gaan circa 500 vrijwilligers op pad om in het kader van de Goede Doelen Week (GDW) in alle wijken van Veghel de collecte-envelop met invulformulier te verspreiden. Een collecte waarbij geld wordt opgehaald voor 18 landelijke fondsen met het CBF-keurmerk.

 

De gezamenlijke collecte betekent voor de inwoners van Veghel dat men geen 18 collectanten aan de deur krijgt maar 1 collectant voor 18 Goede Doelen. Je ontvangt van hen de collecte-envelop met daarin alle relevante informatie. De envelop met de bijdrage halen zij in de periode van 27 tot en met 29 maart weer bij je op.

 

Hoe doneren?
Je kunt op 3 manieren doneren: 1: Online via de QR-code en de website van de Goede Doelen Week. 2: Via een éénmalige machtiging en 3: door contact geld in de envelop te stoppen. De gehele opbrengst gaat voor 100% naar de goede doelen. Deze staan vermeld op de website: https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html.

 

Uurtje over?
De organisatie van de Goede Doelen Week is er alles aan gelegen om haar vrijwilligersteam op sterkte te houden. Door vergrijzing, studie of verhuizing moeten sommige trouwe collectanten helaas stoppen. Daardoor ontstaan gaten in de planning per wijk. Hulp is erg welkom en er is altijd overleg over de straten waarin gecollecteerd moet worden. Heb je tijd? Stuur je aanmelding naar: collecte@goededoelenweekveghel.nl of kijk op www.goededoelenweekveghel.nl

 

Sint-Oedenrode
Ook in Sint-Oedenrode wordt op dezelfde manier gecollecteerd als in Veghel. Maar daar vindt de collecte plaats in de periode van 9-22 april. Informatie hierover vind je op: www.goededoelenweeksintoedenrode.nl De voorzitters van Veghel en Sint-Oedenrode schoven onlangs aan in het programma BUURTEN van Omroep Meierij om uitleg te geven over de collecte. Dit gesprek is te zien in bijgaande film.

Goede Doelen Week Veghel in beeld
Fotograaf: Organisatie GDW Veghel